Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Auksjonen.no og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor
Avdeling

Økonomi

Vår økonomiavdeling

Takhøyde og mye kunnskap

  • Jeg søkte jobb hos Auksjonen fordi jeg ønsket å jobbe i et firma i vekst, med høyt tempo og mange spennende faglige utfordringer. I tillegg opplevde jeg at firmaet var veldrevet, med god økonomi og med mange flinke folk. Jobben min som økonomisjef går ut på å lede og utvikle økonomiavdelingen. Jeg trives i jobben sammen med så mange dyktige og fine folk.

    Rune Hansen

    Økonomisjef

  • Som reklamasjonsansvarlig jobber jeg med å løse reklamasjoner på objekter som blir solgt på Auksjonen.no. Her løser vi saker på en måte som både selger og kjøper stort sett blir fornøyd med. Jeg liker at det er mye å gjøre, og at ingen dag er lik. Jobben kan være krevende til tider, men med god støtte fra kollegaer går det unna. Det er gøy å ha mye kontakt med bilteamet, og auksjonsmeglerne våre som er ute på veien. Det er hyggelige kollegaer og mye god kunnskap blant oss, noe som gjør at jeg lærer en del også!

    Wenche Børresen

    Reklamasjonsansvarlig